Booking
Arrival
Departure
Persons

Important COVID-19 Bavarian law! Prior to check-in you have to produce a valid Corona test and wear a FFP2 mask (not surgical mask!!)

For lovers of rustic Bavarian home cooking, in addition to our menu, we also offer regional cuisine with Rothenburg delicacies, snacks and specialties typical to the Franconian region. Furthermore, hearty regional dishes from Rothenburg ob der Tauber, delight the trained gourmet heart.

menue_icon_menue

Schmankerl Karte

teaser_separator

Topinambur-Salat-Bowl: Hausdressing mit Tomate, Frühlingszwiebel marinierte Pute und Parmesan (8,9,10,11,12)
EUR 13,00

 

Weisswurst mit Brezen und süßem Senf (10,12)
EUR 8,50

 

Hausgemachte Semmelknödel mit Champignonrahm (1,4,6,9,11)
EUR 9,90

 

Rehgulasch mit karamellisiertem Rotkohl und Semmelknödel (1,4,5,9,11)
EUR 16,90

 

Kohlroulade von Rind und Kalb mit Kartoffel-Kräuter-Stampf und Meerrettich Spring Roll (4,5,9)
EUR 18,50

 

Bœuf Stroganoff mit gebackenem Kartoffelkrapfen (1,4,5,9,11,12)
EUR 19,50

 

Paniertes Schweinekotelett in Butter rausgebraten mit Waffelkartoffeln und Salat (1,9,11)
EUR 14,90

 

Regenbogenforelle im Ganzen gebraten mit Rosmarinkartoffeln Kräuterschmand und knackige Blattsalate mit Gurke, Tomate und roter Zwiebel (1,2,4,12)
EUR 16,90

 

Kraftbrühe und kleine Maultaschen vom heimischen Reh mit Wurzelgemüse (1,5,9)
EUR 6,50

 

Karamellisierter krosser Apfelstrudel mit Vanilleeisnocke (1,4,9,11)
EUR 6,90

Allergy ingredient list

By the way, the numbers located next to each food option on the menu, are not lottery numbers, but allergens that we are obliged to state:
1 = eggs, 2 = fish, 3 = crustaceans, 4 = milk, 5 = celery, 6 = sesame seeds, / = sulfur dioxide + sulphite, 8 = peanuts. 9 = cereals containing gluten, 10 = lupine, 11 = nuts, 12 = mustard, 13 = soybeans, 14 = molluscs